www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Bröllop

Igår så kanske jag vaknade vid halv elva. Gick upp, åt frukost, duschade och fixade till mig lite. När jag var klar hade Helena och Daniel kommit, skulle locka helenas hår och dom skulle byta om. Vart kort om tid, som vanligt, och kom inte iväg förrns halv tre. Men som tur var hann vi till Gotemplarhuset ungefär tio minuter i tre. Klockan tre började vigseln som var hur fin som helst. När den var klar så fick vi drinkar och så tog vi lite kort, för att sedan åka till Bygdegården i Borr för bröllopsfest. Fick riktigt god mat och hade de riktigt bra. Åkte inte hem förrns ungefär ett någon gång, då dom just hade börjat dansa. Vet inte riktigt hur länge till det höll på men ett bra tag till måste det ju ha varit.
Filmade lite, för hade tänkt göra en kort film om allt, så den kommer även om om en stund om jag får till det.
 
 

3/8

Igår vaknade jag vid halv ett, åt frukost och åkte sen ner med pappa & olle för att handla. När vi kom hem så tvättade jag håret, för att sen åka ner på ljusdal igen och vara med Sandra. Vi åt först nachos på finess och sen åkte vi och kollade på fotboll. Ljusdal förlorade med 5-2 om jag minns rätt. Skjusade hem sandra när matchen var slut och åkte sen hem själv och åt grillat. 
I morse fick jag kliva upp halv nio för att åka till Hölick. Har varit riktigt fint väder hela dagen och varit riktigt skönt att bada i havet. Gick till stenstranden och tog lite kort, klättra på klipporna och solade. Åkte hem vid sex, lämnade kvar olle där med mormor och morfar. Nu ska jag ta och lägga mig och kolla på någon film och sen gå och lägga mig.
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0