www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

en del av 2013

 
 
 

♥ jullov ♥

Hej hallå, har faktiskt varit duktig och bloggat lite då och då nu förtiden. Men har hoppat över en massa saker jag inte orkat skriva om eller så. Men nu så har jag fixat ett collage med rätt många bilder från dom senaste veckorna.
Igår var jag med Linn och kollade på Tallåsens julavslutning. Lika många skrikande drygungar som vanligt, men dom har iallafall förnyat pogrammet en aning. Men de var väl helt okej ändå.
Idag så var det sista dagen i skolan innan jullov. Började halv tio med att kolla på en julshow som var hur bra och rolig som helst. En av dom bästa jag varit på, som skolan har anordnat så att säga. Efter det gick vi tillbaka till media tillsammans med tvåorna och treorna för att ha paketbyte och fika lite. Efter det fick vi sluta, fick vänta på bussen i en och en halv timma. När jag kom hem så hann jag knappt innanför dörren innan jag och mamma tog bilen ner på ljusdal för att hämta ut ett paket vi inte hade en aning om vems det var. Kom hem, åt och sen kom farmor och farfar som fortfarande är här.
Just nu sitter jag och lyssnar på julmusik och försöker få fram någon julkänsla, som vägrar komma. Det känns verkligen inte som om att det är jul om endast fyra dagar.
 
 

FREDAG

Äntligen är det fredag igen, veckorna går så otroligt fotr så hinner knappt med längre. Snart är det ju jullov, jul och nyår också, känns så sjukt. Men iallafall, idag så började vi med att kolla på lucia i aulan, efter det fick vi springa till matsalen för att få lite fika innan vi skulle börja alla lektioner. Hade naturkunskap, där jag och några till från klassen hade debatt, efter det så gick vi ner för att ha samhällskunskap och där "lekte" vi att vi var olika partier som skulle försöka få så mycket mandat som möjligt. Hade lunch, där vi fick lite mer fika, och sedan svenska, där vi fick ännu mer fika. Behövde inte ha mediaproduktion, vilket kändes så sjukt skönt eftersom vi då får sluta ungefär tre timmar tidigare än vanligt.
När jag kom hem satte jag mig vid datorn, runt sjutiden någon gång åkte jag ner på ljusdal för att möta Sandra. Gick till ergüns och åt, efter det gick vi mest runt på ljusdal och dampa. Pappa hämtade mig vid halv tolv, när jag kom hem gjorde jag mig i ordning så jag bara kunde gå och lägga mig efter jag kollat klart på White hous down. En så otroligt bra film, så om ni inte har sett den än och gillar action och Channing Tatum så rekomenderar jag den verkligen. Men nu ska jag väl ta och sova så jag kommer upp i någorlunda bra tid imorgon.
 
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0