www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Hudikkalaset

Har försökt skriva det här inlägget sen igår morse, men endra så vart det så kasst så ingen skulle vilja läsa det, eller så glömde jag bort att jag skrev något och stängde ner datorn. Så istället för att göra ett långt inlägg om vad vi gjorde eller vad jag tyckte så får ni nöja er med några bilder istället.
Idiot - Johan Sunesson

26 Juli

Har varit tre toppen dagar här hemma. Skinande sol och varmt i vattnet. I onsdags så var jag ner till älven, badade och gick på sandöarna under bron. Vart väl där tills klockan 5 någon gång. Åkte och beställde pizza och sen åkte vi hem och kollade på en film.
Igår var jag upp till Letsjön och badade, från halv tolv till fyra någon gång. Åkte hem och åt, cyklade till mormor & morfar en sväng. När vi kom hem hoppade jag i poolen nästan på en gång. 
Sen idag så har det varit riktigt varmt, 30+ ungefär. Så har varit i poolen för det mesta. Ellika kom även förbi och var här hela dagen typ. Vid två så åkte vi och plockade jordgubbar, och det var nå otroligt varmt så jag höll på att dö. Så när vi kom hem igen så hoppade Olle, Tove, Ellika & Jag ner i poolen på en gång. När Ellika åkte hem så tog vi bilen ner till coop, för att köpa glass & grädde som vi kunde ha till jordgubbarna. Sen så har jag nog inte gjort så mycket mer än det.
 

It's kind of a funny story

Hade tänkt gå och lägga mig tidigt ikväll, men nejnej, istället startar jag datorn och fastnar på spotify & ligger och lyssnar på på en massa gamla låtar. Om det inte hade varit så att alla andra sov så skulle jag hoppa upp och sjunga för allt vad jag var värd. Är så sjukt sugen på att dansa och sjunga till en massa låtar man lyssnat på minst tusen gånger om och kan texten helt utantill.
Iallafall, jag och Jannika var ner till statoil idag och köpte biljetter till HudikKalaset. Jannika är helt uppskruvad av att hon ska få se Petter, och jag kan ju knappast säga att jag inte också längtar. 
När vi två blir en - Gyllene Tider
Boom, Boom, Boom, Boom - Vengaboys
Baby one more time - The Blue Beat Band, Martin
Barbie Girl - Aqua
Doctor Jones - Aqua
(Du är så) Yeah Yea, Wow Wow - Martin
Wannabe - Spice Girls
Vi drar till fjällen - Markoolio
Scatman (ski-ba-bop-ba-dop-bop) - Scatman John
99 red balloons - Nena
Vill ha dig - Freestyle
Fredrik Snortare och Cecilia Synd - Petter
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0