www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Långfredagen

Hade en bra långfredag, började med att jag åkte ner till sjön nere vid henrikssons (typ) och kollade vad alla gjorde där. Åkte sen upp till letsjön och grillade, åkte skoter och kollade när dom badade isvak. När jag kom hem gick jag och duschade, senare tog jag med min hjälm och gick ner till Jannika eftersom vi betsämmde oss att åka första åket med moppen. Gick efter det runt och kollade på skolan, jag gjorde värsta vurpan och har nu ett stort blåmärke på mitt knä. Vid halv åtta kom även Denise till Jannika. Vi kollade på Let's Dance och pratade. Denise gick hem igen runt tolv. Jag och Jannika var väl vaken till fem någon gång, pratade och skrattade mer än vad jag gjort på länge känns det som. Vi vaknade vid åtta och va dö trötta, åt frukost och kollade på tv. Nu har jag väl varit hemma i ca två timmar, hunnit äta, letat påsk ägg och bada tunna. Men nu är jag helt slut och ska ta med min kära mobil och till sängen och spela Candy Crush. Har även försökt fixa ett bildspel med lite bildet, så vi får väl se om det funkar.

Kanske fortfarande kommer försvinna i din blick, drömma om den framtid som vi aldrig fick.

Var faktiskt en bra skoldag idag. Började med mentorstid och sen so. Eftersom Bente inte är här den här veckan så hade vi Miloz(?). Efter det skulle vi egentligen haft musik, men eftersom musik läraren inte heller var här så fick vi ha håltimme istället. Men vi valde att ha spanska istället, så vi skulle kunna sluta tidigare. Efter lunch så hade vi so igen, lekte en lek som tog hela lektionen och skulle ha kunnat hållit på ännu längre om vi inte hade måsta avbryta. Så slutade alltså vid tjugo i ett, tog bussen hem och tvingade ut min syster för att fota eftersom det var så himla fint väder. Fjantade runt lite framför kameran ett tag, lekte modell osv. ;)
 
 

Har ingen motivation till att plugga alls. Känns som om vi har cirka 456465464612 saker att plugga till, när vi egentligen har kanske högst tre saker. Men tror det mest beror på alla nationella prov och så. Men som tur är räknas inte So nationella in i betygen, så de är ganska safe ändå. Men sen är det ju matte och engelska kvar. Är verkligen nervös inför nationella i matte. Men får väl hoppas att det går någorlunda bra iallafall.
På fredag är det lång fredag för er invalida männiksor som inte uppfattat det än. Även tre dagar kvar till lov, känns så otrolig skönt. Dock att vi har ett spanska prov vi måste plugga på till veckan efter lovet. Men det kommer ändå vara nå otroligt skönt.
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0