www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Just because everything's changing, doesn't mean it's never been this way before.

Sen sist jag har bloggat har jag hunnit med en hel del faktiskt. Har tapetserat klart mitt rum, införskaffat en soffa och flyttat runt lite så det enda som saknas nu är lite smådetaljer bara. Sen så har jag hunnit äta på Morrins med Jannika, Jenna & Denise, nästan blivit mosad av en fyrhjuling, varit på bio. Om ni inte varit på Hunger game catching fire så har ni verkligen missat något, herregud så bra den filmen var, kan knappt vänta på dom två sista filmerna. Har även haft öppet hus för skolan, så fick lov att vara kvar i skolan till nio på kvällen ungefär, och de sög ju verkligen.
I förrgår så beställde jag och tove våra kläder, så dom borde väl komma om några dagar, hoppas verkligen att dom sitter bra och inte ser förjävliga ut. Några av kläderna är faktiskt dom som jag skrev om för typ två inlägg sen eller något sånt, så är happyhappy. Behövde inte ens batala själv så blev ännu mer happyhappy.
Idag klev jag upp tjugo över åtta, åkte och hämtade upp jannika och linn så vi hann med tjugo i tio bussen till hudik. Så där har vi spenderat våran dag. Har verkligen haft en superbra lördag. mycket skratt, käk på donken, prövade asfula kläder och svinkallt väder. Men tyvärr ingen shopping för min del eftersom jag inte hittade ett skit jag gillade tillräckligt mycket för att lägga pengar på det. Men nu ska jag gå ut och lägga mig i badet en stund, även fast jag egentligen borde plugga.
Fallen ängel - Kartellen, Syster Sol
 

3 foot tall - Classified

Har tagit en paus i mitt svenska skrivande, bara för att kunna blogga lite. Har skjutit upp arbetet på svenskan så länge att jag inte är klar än, och det ska vara inskickat idag. Men har bara sista delen kvar att skriva, så är rätt säker på att jag hinner klar, bara inte någonting börjar krångla.
Annars då? jo, de har väl bara rullat på, började städe ur mitt rum i går, rensade och plockade ner allt från hyllorna eftersom jag ska tapetsera om. Tapeterna kommer till vekcan, troligen på tisdag eller onsdag. Hoppas det blir lika fint som jag har föreställt mig. Jag har även tänkt att jag ska köpa några nya hyllor och en super stor spegel som jag såg när jag var till sundsvall på lovet.
Imorgon är det måndag och skola igen. Jag är så sjukt trött på att måsta kliva upp tidigt, åka till skolan, komma hem när det är mörkt och allt jävla plugg. Längtar så himla mycket efter att vi ska få jullov. Längtar efter snön och allt dedär.
Men nu ska jag väl skriva klart svenskan så jag slipper sitta med den ikväll.
 

It feels like a perfect night for breakfast at midnight, to fall in love with strangers

Är himla kass på att blogga, som jag sagt minst 100000 gånger förr. Har inte haft någon andledning att inte blogga, men lät bli det ändå. Hade ändå inget speciellt att skriva om precis. Men nu har jag iallfall tagit en paus från pluggandet för att skriva detta helt onödiga inlägg, bara så ni ska få nå nytt att kolla på.
Tillbaka i skolan igen. Har varit helt ok i skolan idag, helt vanliga lektioner bara som vanligt. Tror även jag ska färga håret brunt, men vet ej om det kommer bli bra så är a little bit nervuuuus om man säger så.
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0