www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Höstlov

Har äntligen fått höstlov, även fast det verkligen inte känns som det. I fredags slutade vi typ halv ett, så jag och Jannika tog tio över ett bussem hem. När jag kom hem så tittade jag en stund på tv tills mamma kom hem. Då följde jag med henne ner till ljusdal och bestämde tapeter till mitt rum, köpte mat och handlade. Åt direkt nät vi kom hem och sen kollade jag på idol. Orkade inte kolla klart, så sartade en film och gick sedan och la mig.
Igår så vaknade jag vid halv tio, gick och duschade, åt frukost och sminkade mig. Satt mig sedan vid datorn och skrev det här inlägget, som jag nu ändrar eftersom jag inte orkar göra ett nytt som de står hur lite som helst i.
Gick ner till Jannika vid tjugo i tolv och vi åkte ner till ljusdal och tog tåget till Gävle. Kom fram vid två, gick och hämtade ut biljetterna och gick en stund i affärer. Vid tre började bion och eftersom den var väldigt kort så var den slut redan 20 över fyra. Vi hade tänkt gå runt i mer affärer då, men dom stänge tydligen fem, så vi hann inte köpa någonting. Vår tåg skulle inte gå förrns tio över nio, så vi gick runt, träffade Anthony, åt på donken, gick runt på lite småvägar innan vi åkte hem. Kom hem vid elva och fick då hämtning av Jannikas mamma.
Idag så sov jag till halv tolv, gick upp och åt frukost och satt sen och spelade något spel. Efter lunchen så var jag med Linn som alldeles nyss gick hem och det var därför jag hamnade här.
 

Cypern

Har hunnit med en massa saker den här veckan. Ätit riktigt god mat, badat, solat, sprungit runt i massa skit dyra affärer med en massa fula kläder, ätit en massa godsaker, matat hemlösa katter med mat vi snodde från frukost buffén, varit på tivoli, badat ännu mer, tittat på en massa uppträdanden. Har väl gjort ännu lite mer, men orkar inte skriva nå mer, är skit trött och ska gå och lägga mig och kolla på en film sen sova så jag orkar upp i morgon,

5 oktober

Tänkte att ni iallfall skulle få ett till inlägg innan jag åker. Så fixade detta inlägg igår efter att jag kom hem ifrån skolan. Har väl egentligen inte hänt så mycket i veckan. I onsdags var vi ute och fotade i tre timmar, var väl helt okej. I torsdags fick vi inte vå vanliga sovmorgon eftersom hela klassen hade glömt att tagit med vatten till naturvetenskapen. Så istället för att börja tolv så måsta vi varai skolan tio i nio för att ha en halvtimmes lektion. Efter att det var slut så hade vi hål fram tills tolv, så då gick jag och några till tjejor från min klass till finess vid tio någon gång och åt lunch där. Sen rullade väl dagen på som vanligt. I fredags, alltså igår, så fick vi sluta tre timmar tidigare eftersom vår media lärare måsta åka hem till sitt barn som hade blivit sjuk. Så vi slutade fem över halv två istället för kvart över fyra, vilket var riktigt riktigt skönt. Jag och Jannika gick till bussen på gärdeåsen och eftersom vi inte riktigt vilken väg vi skulle ta, så vi traskade rakt genom skogen istället. Men det gick väl bra det med. 
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0