www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

This is what it feels like - Armin Van Buuren

Är verkligen superkass på att blogga. Men har egentligen inte särskilt mycket att blogg om, bara att jag vait i skolan ssom vanligt, vartit trött som ett as hela veckan och att äntligen få sova ut var så himla skönt. Har inga läxor eller prov att klaga på, det enda som jag kan tycka är tillräckligt spännande att skriva om är att på lördag åker vi till Cypern en vecka. Ska bli riktigt skön och när jag kommer hem så lovar jag att ladda upp en massa bilder och berätta vad som hänt. Men tills dess så kommer jag troligen inte blogga något. Om jag inte på något mirakulöst sätt orkar ladda ner blogg.se appen och blogga från mobilen. Men eftersom det inte har hänt än, så kommer det troligen aldrig hända.
 

Stockholm

Var som sagt till Stockholm igår, fick kliva upp tjugo i fem för att hinns duscha och packa för att jag och Tove skulle hinna springa ner till Jannika vid sex. Åkte och hämtade bussen vid bussgaraget och åkte sen och plockade upp alla som skulle med. Var väl framme någon gång strax före tolv. Gick till donken och åt direkt och gick sedan runt i några affärer, tittade på The Fooo i ca. 5 sekunder, och gick senare tillbaka till bussen, åkte till grönan och var där tills dom stängde. Har haft riktigt roligt och inte sovit mycket alls. 
Idag har jag försökt puggat men de har väl inte gått så super bra. Har kollat på första avsnittet på nya säsongen av Awkward, shit vad jag har längtat efter det. Men nu ska jag försöka plugga lite till, sen gå och lägga mig eftersom jag är riktigt trött.
 
 

Måndag till fredag är en kass repris på veckan innan.

Länge sen jag bloggade nu igen. Var iallfall hemma ifrån skolan både i måndags och i tisdags. På onsdagsmorgonen åkte jag och morfar till hudik för jag skulle till tandläkaren, åt på donken och hann tillbaka till skolan klockan ett, så hann iallafall med sista lektionen, som är i tre timmar. Fast det enda vi gör är att ha foto, så de känns verkligen inte som tre timmar. Sen har väl dagarna bara rullat på som vanligt och imorgon är det skola igen. På Tisdag har vi någon hälsodag eller vad det hette, på lördag åker jag till stockholm och veckan efter det är det skolfotografering. Annars händer väl inte något särskilt dom närmsta veckorna.
Om 27 dagar åker jag till Cypern. Längtar som en tok. Ska till Aiya Napa med släkten, så vi blir väl ca 20-25st som ska dit.
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0