www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

27

Var ett tag sedan jag bloggade nu, men har faktiskt inte suttit någonting vid datorn det här lovet. Det har varit så otroligt fint väder den här veckan så har tagit vara på det och varit ute. Men imorgon så är det skola igen, men som tur är så går vi bara tre dagar i skolan denna vecka eftersom det är sista april på onsdag och då ska jag till uppsala.
Men iallfall, orkar inte skriva om vad jag gjort på lovet, så laddar bara upp några bilder.
 

Golden age

Sitter just nu och väntar på att sista Twilight filmen ska börja, så tänkte att jag lika gärna kunde blogga. Idag vaknade jag rätt tidigt igen. Har inte sovit längre än till nio, både igår och idag, så är rätt trött. Åt så mycket till frukost att jag mådde illa. Gick och hälsade på morfar och när jag kom hem satte jag mig på bron och lyssnade på musik en stund innan linn frågade om jag ville hitta på något. Så ci åkte ner på ljusdal och köpte mjukglass (först för iår). Satt och pratade ett tag innan vi åkte vidare till en lite lekpark och gungade lite. Åkte hem och åt pitabröd och kyckling. Sen har jag hunnit titta lite på tv innan jag bestämde mig för att sätt mig vid skrivbordet och rita ett tag.
Igår så var det långfredag, som troligen alla ni redan visste. Var upp till stugan och fiskade, badade och bastade, åt grillat och bara hade det mysigt. Kom hem rätt sent, så tittade en stund på tv innan jag gick och la mig.
 

Påsklov

Nu är det äntligen påsklov, även fast det inte riktigt känns som det. Men det ska bli skönt att få vara ledig från skolan ett tag och faktiskt få sova ut på dagarna.
I veckan så har jag både övningskört till järvsö och köpt nachos på plocka-själv-sallads-disken, haft på mig min mysdress som jag älskar, haft nationella och ätit cocosbollar.
Idag så började vi kvart över tio, hade naturkunskap och då labbade vi. Efter det hade vi lunch, som faktiskt var riktigt god för en gångs skull. Hade även matte, och sen samhällskunskap med musik quiz innan vi hade ett engelskaprov med massa godis och vindruvor. Slutade vid tre, alltså en timme tidigare än vanligt, kom hem vid tio i fyra, åt mat och städade. Har inte gjort så mycket sen dess, förutom att vi gick ner till Sarah och hälsade på en snabbis. Men annars inget.
Men hoppas ni alla får en bra Påsk och att ni får äta mycket godis:)
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0