www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

want

 

Söndag

Igår var jag som sagt på släktträff. Var rätt roligt, spelade tennis med en innebandyboll, hälsade på alla även om nästan alla visste vem jag var så kom jag inte ihåg hälften av dom eftersom det var så längesedan vi träffades sist.
Åt en massa god mat och fikade. Var kvar där till närmare halv sex, innan vi åkte hem. Var hut trött som helst när jag kom hem så gick och la mig och lyssnade på musik en stund. Men sen gick jag och kollade på Mrs. Doubtfire som gick på kanal 7. Efter att den var slut tittade jag på slutet av Trollkarlens lärling innan jag gick och la mig.
Idag så har jag inte gjort mycket alls, mest legat och lyssnat på musik. Men det har varit skönt det med, OCH IKVÄLL ÄR DET GEORDIE SHORE IGEN!!! Det är det enda som får mig att längta och tycka om söndagar.
 

15-08-2014

Har inte gjort nå speciellt dom senaste dagarna. Varit med Linn, pallar jordgubbar, övingskört och mest sovit.
Idag så har mammas kompis Sandra varit här med två av hennes barn, så har lekt och gått ut och gått med dom. Senare på kvällen när dom hade åkt hem så åkte vi till Hudik för att äta på donken, bara sådär ändå.
Imorgon så har vi släktträff, sist vi hade de var minst fem år sedan, så hoppas det blir bra.
Har börjat fått ångest av att vi börjar skolan nu på onsdag. Känns rätt hemskt, orkar inte kliva upp tidigt, läxor och allt som hör skolan till. Vill verkligen,verkligen,verkligen inte börja igen. Åtminstone inte än.
Nej, men nu ska jag ta och sova så att jag orkar upp imorgon. Hörs när vi hörs.
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0