www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

23 December

Sen sist jag skrev så har vi fått jullov, och det har jag till största delen ägnat åt att julbaka och plugga till körkortet. Men har även hunnit med att åka till farmor och fira hennes 77 födelsedag.
 
 
Igår när jag vaknade så hade det snöat jättemycket och vårt så glad att det faktiskt skulle vara snö på julafton. Åt frukost, du hade och vid strax över ett åkte jag ner till Ljusdal eftersom jag hade körlektion vid halv två. När jag hade kört klart så gick jag ner till cebtrumhuset och fikade med Linn. Följde med henne hem ett tag innan pappa kol och hämtade mig. 
I morse efter jag hade ätit frukost hjälpte jag till med julskinkan innan jag och Tove åkte till mormor för att koka knäck. Är så excited över att jag faktiskt får äta knäck i år. 
Kom hem vid halv fem och sen dess har jag inte gjort särskilt mycket. 
Och imorgon är det julafton!!!!❄️❄️❄️ 

18 December

Sista veckan i skolan har verkligen gått supersnabbt. Imorgon är sista dagen innan lovet, och jag har då alltså gått halva min tid på gymnasiet. Sjukt egentligen. I måndags tog jag ut tandställningen, och i onsdags så hade jag två körlektioner, men annars så har skolvecka varit precis som vanligt, utom att vi har haft nästintill ingenting att göra.
Men efter i morgon så är det jullov och det ska bli så himla skönt. Ska passa på att plugga till körkortet under lovet då ja inte har något skolarbete jag behöver lägga ner tid på. På onsdag är det julafton, och sedan är det bara en vecka kvar till nyår. Kan knappt förstå hur fort detta år har gått.
 

Paketleken och fula jitterbuggar

Igår så började skolan med luciafirande då vi fick titta på Ljusdals lucia, sedan fick vi gå till matsalen för att fika. Klockan tio började lektionerna då vi hade textkommunikation där vi skulle börja med en krönika- Efter lunch hade vi svenska då vi fick välja en författare/bok som vi ska redovisa om efter lovet. På POs lektion så övade vi på vår abba dans. Sedan var skoldagen slut och jag åkte hem, duschade, åt en supergod middag bestående av pitabröd, kebabkött, sås och en massa grönsaker. Efter jag hade ätit så blåste jag håret, sminkade mig och klädde på mig innan jag vid strax i sex gick ner till Jannika för att åka till Olina för att ha jul mys med några. Spelade kort, pratade, fikade, lekte paketleken och hade det bara allmänt mysigt innan pappa kom och hämtade oss vid strax i tolv.
I morse vaknade jag vid tio, men låg kvar i sängen tills klockan började närma sig tolv. Åt frukost, pluggade körkortsfrågor och gick ut och gick en sväng. Åt tacos till middag, och efter det så makade jag jitterbuggar som vart otroligt fula, men får hoppas att dom smakar bättre än vad dom ser ut.
Nu väntar jag bara tills klockan ska bli åtta då sista Harry Potter filmen går på sjuan. Ska passa på att göra några fler körkortsfrågor innan det börjar, eftersom jag inte göra klart alla frågor på den kategori jag började på i morse då det var ca. 180st frågor på den.
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0