www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

söndag

Ligger just nu på sängen och lyssnar på mitt nya favorit album och väntar på att nya avsnittet av awkward ska börja. Idag har jag inte alls gjort mycket, när jag egentligen skulle ha pluggat tog jag min halvätna ben&jerry och gick och läste. Inte det smartaste men ändå. I går kollade jag på mello och åt en massa godsaker och i fredags åt Jag Jannika och Olina ute efter skolan eftersom vi skulle på teater med klassen klockan sju. Teatern var super rolig men fattade inte riktigt hur den hörde ihop med helvetet och så. Nu ska jag gå och göra lite kvällsfika innan allt på Tv:n börjar.
 

Sjuk

När jag vaknade i morse hade jag ont i huvudet och kände mig dålig. Men bestämde mig för att kliva upp och ta en ipren, gå ner och duscha för att se om det blev bättre. När det inte blev bättre kollade jag om jag hade feber, hade nästan 38 graders feber, så jag stannade hemma från skolan. Har pluggat massor till no provet vi har nästa vecka, när jag inte orkade plugga mer tog jag och kollade på Arrow eftersom jag har hamnat så många avsnitt efter och inte orkat kolla ikapp. Så nu är jag snart på det senaste släppta avsnittet, och eftersom jag troligen blir hemma ifrån skolan imorgon så kan jag fortsätta titta då.
Nu ska jag ta och gå och äta innan jag ska fortsätta plugga på NOn.
 

Söndag

Vaknade vid halv tio i morse, gick upp och åt en supergod frukost bestående av fil och flingor med kiwi och nybakta scones. Efter det satte sig hela familjen framför tvn och tittade lite på os. Efter vi hade sett Sverige ta hem guldet på staffetten så gick vi ut och gick i allt snöslask. Kom hem för ungefär en halvtimme sedan, bar ved och nu ska jag sätta igång med en uppgift som ska vara klar imorgon. Har skjutut upp det i två veckor och det är verkligen inte bra. Så nu ska jag sätta igång med den så jag blir klar innan ikväll då gerodie shore börjar.
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0