www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vi lever genom minnena än

Hejhej, sitter här och försöker komma på hur jag ska avsluta min svenska uppsats. Har suttit och skrivit på den sedan Top model slutade, och jag har faktiskt varit duktig och inte gjort något annat. Mest för att den ska in i morgon. Är så otroligt dåligt med läxor, prov och uppsatser. Skjuter upp allt till sista dagen och snabbar mig att göra klart det så det blir lite halvbra gjort.
Men iallafall, idag så började skoldagen med matte, vi satt bara och diskuterade om vår matte lärare, fick sluta tidigare. Hade klassråd, digitalt skapande, lunch och sist engelska. På engelskan så skulle vi vara två och två och komma på ett litet manus som vi ska spela upp på torsdag. Saksamma, vi slutade halv två, jag och jannika gick till gärdeåsen och väntade på bussen. Kom hem vid halv tre kanske, gjorde eld, fixade mellanmål och satte mig sedan framför tvn och kollade på Top model. När det var klart satte jag mig vid datorn för att bli klar med svenskan, som nu sbart är klart. Hur skönt som helst.
Tyvärr så har jag inte några bilder efetersom jag aldrig tar några bilder, och att de inte är särskilt roligt att ta bilder i skolan. Så istället får ni några bilder på snygga killar.
Say something
Replay
Of the night

Natthimmeln är mellangrå

Familjen annorlunda slutade för lite mer än en timme sedan, gick och gjorde mig i ordning för att gå och lägga mig, men fatnade framför datorn. Kollade runt på en massa olika online klädbutiker, såsom american apparel, forever 21, boohoo och lite andra sidor. Hittar så fina kläder, vill köpa allihopa och bara byta ut hela min garderob. Är så trött på alla mina kläder, vill ha nya, speciella sommarkläder. Finns så otroligt många fina shorts, playsuits och alldeles för söta toppar. Har ju ganska mycket pengar nu sedan jul och födelsedagen så egentligen skulle jag ju kunnat köpa rätt mycket av det, men det är bara det att jag blir så jävla snål när jag väl har pengar. Men får väl se vad som händer. Men tänkte visa en del av allt jag hittat som jag tycker om.
Nä, men nu ska jag se om katten vill in & sen hoppa i säng, godnatt.

"people wanna see you doing well, but not better than them"

Tycker jag har börjat blivit väldigt duktig på att blogga, dock är det lite sämre att jag gör det när jag egentligen borde plugga. Så detta inlägg får bli ett kort inlägg om dagen bara så jag hinner klart med svenska uppsatsen innan Familjen annorlunda börjar. Iallfall, vaknade strax efter två inatt och var bombsäker på att det var tid att kliva upp, men efter att jag kollat på klockan och såg att jag hade cirka sex timmar kvar att sova somnade jag snabbt om. Vaknade runt halv nio, sa hejdå till mamma som åkte på jobbet och jag sprang ner för att duscha. När jag var klar med det så åt jag, blåste håret och fixade mig lite för att sedan springa ner till jannika och åka till skolan. Dagen var helt okej, på medi lektionen satt vi och flyttade runt kossor på en bild, engelskan jobbade vi lite med grammatik och på idrotten hade vi redskap. Vi slutade två, och jag och jannika fick skjuts hem av hennes pappa. När jag kom hem så tittade jag på halva avsnittet av Top Model, men eftersom det är gamla avsnitt så orkade jag inte kolla klart på det, så jag gick och gjorde mat istället. Efter maten så gick vi ut och gick runt kaffebron, frös som en idiot om ansiktek. När jag kom hem satt jag mig vid datorn för att skriva på uppsatsen, men det slutade med att jag hamnade här och skrev detta inte alls så korta inlägg. Så nu är det bäst att jag slutar skriva här och börjar skriva på uppsatsen, och eftersom jag suger på att ta en massa bilder varje dag så får ni nöja er med några bilder sen förra veckan jag inte la upp då.
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0