www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Midsommar

Det har ju varit midsommar (för er som missat). Har aldrig fattat varför man ska klä upp sig till midsommar, och jag skulle aldrig orka med att ha klänning eller kjol eftersom den bara skulle vara i vägen. Men i alla fall så vaknade jag vid halv tio i, klev upp och duschade och åt frukost. Vid elva åkte vi ner till fotbollsplan och lekte en massa lekar, som t.ex. irländsk julafton, skottkärre race, brännboll och kasta stövel. Vart kvar där tills fem-sex, åkte hem med Jannika till henne och var där ett tag innan vi gick upp med deras grill till oss eftersom vi hade bestämt att vi skulle ha en grillfest. Åt god mat och hade otroligt roligt hela kvällen.
Tog inte särskilt många bilder under dagen, men det gjorde min morfar, så lånar en del av hans bilder till det här inlägget.
 

Kattungar

 

19 juni

Sitter just nu på mitt sovrumsgolv och lyssnar på musik. Idag har jag i stort sätt inte gjort någonting. Tittat på Robins kattungar, läst, följt med ner på Ljusdal och hämtat våran nya altandörr som vi beställde förra veckan tror jag. Jag har även snott deg av Tove & Felicia när dom bakade.
Igår vaknade jag vid halv sex, gick upp och duschade och åt frukost innan jag tog moppen ner på Ljusdal för att sedan ta bussen till Hudik. Tandläkaren va sen som vanligt så jag fick vänta i ungefär en halvtimme innan det var min tur, och eftersom dom var sen så missade jag bussen och fick vänta på den nästa i över en timme. Gick runt och kollade i affärer när dom öppnade och åkte sedan hem för att städa mitt rum. Lite senare på eftermiddagen var jag med Sandra. Fikade på finess och åkte sedan på coop. Träffade även Sofie en sväng och efter det var klockan nio, så vi åkte och åt pizza eftersom ingen av oss hade ätit middag.
Kom runt halv elva-elva och gick och la mig direkt.
Imorgon är det midsommarafton och det kommer bli kul hoppas jag. Ska till fotbollsplan som vanlig och spela brännboll och leka andra roliga lekar, och lite senare på kvällen ska vi grilla.
 
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0