www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Förlåt om dina förväntningar var högre, fucker.

Förlåt för dålig uppdatering. Vet inte varför jag har varit så seg på att blogga, har tänkt flera gånger att jag ska göra de, men gör det aldrig. I veckan har jag iallfall varit på "konstutställning", spelat både assistance creed 3 och gta5, åkt moppe till skolan , njutit i solen, ätit pizza, pluggat alldeles för lite(läs: inte pluggat någonting), läst för mycket, övningskört, fuskat på Earth hour(jag suger), suttit och scrollat igenom tumblr alldeles för ofta, lyssnat på massa bra musik, badat, ätit god mat & kollat på första Fast and furious filmen som gick på tv i går. Tror de var allt jag gjort, på ett ungefär, sen sist jag skrev. Ska försöka blogga oftare, men kommer troligtvis inte hända. Men nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. Är inte alls trött egentligen med tanke på att klockan egentligen är 20 över tio. Men ska försöka somna så jag inte ser ut som ett vandrande lik imorgon.
 

hair

Det ser inte ut som någon stor skillnad på den näst sista och sista bilden, men det är det. Vart inte en så bra bild bara.
 
 

sister

Igår var det måndag, gick i skolan från tio till 20 i tolv eftersom vi inte hade någon idrott och fick sluta engelskan tidigare. Så kom hem strax efter tolv och det var otroligt skönt att få komma hem så tidigt för en gångs skull. Idag började vi dagen med ett matteprov som jag tror gick käpprätt åt helvete, haha. Hade inte ens gjort klart kapitlet. Efter det så hade vi klassråt, digitalt skapande, lunch och sist engelska. Slutade halv två, pkte med mamma hem så kom hem runt två tiden. Gick ut och gick runt kaffebron med mamma och buddha, hann även hälsa på Robin en snabbis. Kom hem och mamma gjorde mat och jag och Tove tog några bilder. När jag hade ätit klart så satt jag kvar vid matbordet och läste klart en bok tills alldeles nyss. Nu sitter jag här och försöker få ihop det här inlägget så gott som det går utan att det blir helt förrvirrande när jag egentligen borde plugga.
 
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0