www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

The hillywood show

Kunde inte sova så bestämde mig för att kolla på ett 45 minuter långt behind the scene kipp, gjort av en av mina favorit youtubkanaler. Men jag inte har orkat kollat på det förut, så tyckte det var perfekt att göra det nu. Men det var verkligen roligt att kolla på, och jag gillar alla deras parodier. Jag lägger in en av parodierna i detta inlägg, eftersom jag är så snäll. Men nu ska jag verkligen försöka sova, eftersom jag är dötrött och egentligen borde ha sovit för mer än två timmar sedan.
 

Moppe

Lovar att bli bättre på att blogga. Men inte just nu, lite närmare sommarlovet lovar jag att blogga oftare, när det inte är så mycket i skolan som det är nu. Men iallafall, idag så bestämde jag och jannika att vi skulle ta moppen till skolan, och det gick ju super bra, tills vi slutade och skulle åka hem. Märkte att moppen gick sakta I NERFÖRSBACKEN!!?? vid ica, och att den lät lite konstigt. När jag sedan saktade ner och hade svängt gick moppen inte snabbare än 20-30km/h och de var ju lite pinsamt, samt att det kom en annan moppe och körde om mig. Jannika hade stannat vid sidan av vägen och höll på dö av skratt, så eftersom min moppe gick så sakta bestämde vi att jag skulle köra den resterande biten till coop. Det var bara det att min moppe hade bestämt sig att åka ännu saktare och gick endast 10-15km/h och bilarna bakom verkade inte så hemskt glada. Och när jag nästan hade kommit till baknen gick moppen så dåligt att jag fick butta på med ena benet för att få den att rulla, så rullade upp den till en liten parkering bredvid banken. Sen funderade jag och jannika på om hon skulle kunna bogsera mig hem, men vi struntade i den iden och jag ringde till morfar. Men jannika drog ändå upp mig och moppen till parkeringen ovanför banken, och jag kan lova att de som såg glodde så att deras ögon snart skulle trilla ur. Morfar kom och hämtade mig och moppen och vi åkte hem. Och nu för kanske en tio minuter sedan hämtade jag min moppe som han hade lagat och den gick helt som normalt, eller åminstonde så normalt som min moppe kan gå. Så nu hoppas jag att den håller längre hah.
 Jag och min snygga moppe när jannika just bogserat oss :))
 

20.

Har inte orkat blogga, och jag har ändå inget speciellt att skriva om ändå. Så det gör inget. Igår var det måndag, och vi hade tydligen ingen engelska eller digitalt skapande, så egentligen började vi inte förns ett. Men eftersom ingen visste det så var alla i skolan klockan tio som vanligt. Så under dom timmarna så satt vi mest och pratade och spelade kort innan vi hade lunch. Efter lunch så hade vi idrott, och det var skitkul. När jag kom hem så hann jag inte mer än att ta en macka och sätta mig innan sandra undrade om jag kunde färga hennes hår. Så efter jag ätit upp och tagit på mig byxorna så åkte jag ner till henne och färgade hennes hår. Vart kvar där tills hon skulle gå och äta, då skjutsade jag upp Veronica, som också var hos sandra, till henne innan jag själv åkte hem. När jag väl var hemma så tog jag faktiskt fram datorn och skrev min engelska och svenskan. Engelskan är nästan helt klar, och svenskan är det en bra bit kvar på. Tycker aldrig den blir tillräkligt bra.
Idag så åkte jag till hudik med mamma eftersom jag skulle till tandläkaren igen. Vi plockade även upp mormor på väg ner. Det gick jättesnabbt hos tandläkaren, så hade mycket tid till att gå och kolla i affärer. Hittade en klänning som satt jättebra men eftersom den var alldeles för färgglad och med en massa mönster på så köpte jag den inte. Men däremot så köpte jag faktiskt en tröja och en långkjol. Åt mat innan vi åkte hem och nu är jag astrött och skulle helst gå och lägga mig, men måste skriva klart engelskan eftersom den ska in imorgon. Måste även skriva mer på novellen eftersom den ska vara klar för kamratrespons den här veckan.
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0