www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Inatt ska ingen kunna rädda oss

Sorry att jag inte har skrivit på ett tag, men har haft fullt upp. Har inte haft en enda ledig dag dom senaste två veckorna. Har haft rätt mycket att göra. Har haft helg rep och varit i skolan till tio-elva tiden vissa kvällar då vi också hade rep. Och denna vecka som har gått har varit föreställningsveckan, så har inte hunnit blogga något alls. Men det har faktiskt varit riktigt roligt, även fast det var väldigt jobbigt. Igår så hade vi avslutningsfest med alla från sceniskan eftersom det som sagt var över för detta år. Åkte ner till Ljusdal vid fem, köpte pizza och hämtade sedan Ebba, Clara och Melanie innan vi åkte till Po. Åt mat och hade de trevligt, vart att vi inte åkte hem förens vid fyra på morgonen.
I morse vaknade jag vid tio, har inte gjort något särskilt alls idag. Åt min favoritmacka till lunch, baguett med tzatziki, kyckling, fetaost och rödlök. Hade inte tänkt göra något särskilt alls idag, bara vila och njuta av att inte behöva göra något alls.
Något annat jag kanske borde nämna är att jag ÄNTLIGEN tagit körkort. Känns himla skönt. Något annan som också känns skönt att det endast är fyra skoldagar denna vecka.
Ska verkligen försöka bli bättre på att blogga.
Ifall ni har missat så har Medina släppt en ny låt som faktiskt var riktigt bra, ni kan lyssna på den här.
 

Yo, bitch

Började kolla på serien Breaking Bad igår. Har hunnit kollat klart på första säsongen då det endast var sju avsnitt, men herregud vad bra det är. Har inte kollat på det förut då jag trott att jag inte skulle tycka om det, men det var verkligen hur bra som helst. Så om ni inte har kollat på den än, så tycker jag ni borde börja göra det nu med en gång.
 
 

one day my past will be much longer than my future

Har påsklov nu, så himla skönt. Efter skolan på torsdagen åkte jag och Jannika till Hudik för att kolla på Furous7. Den var absolut inte den bästa filmen, men den var otroligt fin. På långredagen gjorde jag inte så mycket på dagen, men vid sex cyklade jag och Jannika till Henke. Var där till klockan började närma sig ett innan vi cyklade hem igen. I söndags firade vi Olle som fyllde elva och idag har jag bara försökt sova så länge som jag kan, men vaknade ändå vid tio.
Har även varit och lyssnat på en föreläsning av Petter för någon vecka sedan.
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0