www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

15.12.23

Sorry, vet att jag är klappkass på att blogga, menmen. I fredags var egentligen sista dagen i skolan innan jullov, men jag och sju till hade bestämt sedan ett tag tillbaka att vi skulle åka till Alborgen då, så vi skippade skolan och åkte dit istället. Var där kring tolv och hade tre timmar helt för oss själv där. När vi var klara och hade fått resultaten och så, så åkte vi hemåt. Efter vi hade stannat och hämtat badkläder och köpt lite gott att äta på så åkte vi och åt pizza innan vi for upp till mig och badade jacuzzi. Dom sista åkte hem vid strax i fem på morgonen och själv somnade jag inte förens vid halv sex.
I lördags vaknade jag redan vid halv tio, följde med och firade Farmor som fyllde 78 men efter det så gjorde jag ingenting resten av helgen. 
På måndagskvällen så lekte Jag, Jannika, Hannes, Micke, Olina och Johan bilkurragömma ett tag innan vi åkte hem till mig och badade igen. Olina och Johan åkte väl hem strax efter tolv eftersom Johan skulle upp och jobba dagen efter och Jag och Jannika skjutsade hem Hannes och Micke vid strax i tre. 
I går så var jag en sväng med Jannika, Caroline och Kevin. Hämtade sedan Tove  innan jag gick och la mig. 
Och idag är det onsdagen den 23 December, och IMORGON ÄR DET JULAFTON!!??? sjukt. 
Förlåt för värdelösa bilder, men har varit lika bra på att fota som på att blogga senaste tiden.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo