www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tumblr

Följ min tumblr
 
 

Torsdag

Denna vecka har vi knappt haft några lektioner och börjat sent och slutat tidigt varenda dag, men det har varit rätt skönt då jag har haft tid till att plugga körkort och börjat läsa min bok som vi ska ha till en skoluppgift.
Idag har vi inte alls behövt gå till skolan om vi inte ville, men eftersom jag hade körlektion så fick jag åka ner till Ljusdal ändå. Men åkte hem igen efter, så nu har just lyssnat färdigt på en p3 dokumentär och ska börja svara på frågor till den och skicka in.
Annars denna vecka så har vi haft friluftsdag, åkte till Kajvall. Åkte madrass fram tills det vart lunch, efter det så satt vi vid elden och väntade på bussen. Körde fast i diket och fick vänta på att en annan buss skulle komma och hämta oss, men kom iallfall hem vid två, halv tre. Igår så hade vi endast historia och ett matteprov.
Snart är det även sportlov, går nästa vecka och sedan så får vi en veckas ledighet. Rätt så skönt, även fast det inte är så otroligt jobbigt i skolan just nu så är det ju alltid skönt att vara ledig.
Men nu måste jag skriva klart hemuppgiften och skicka in den eftersom den ska vara inskickad innan fyra.
 
 

Fireflies

Var en vecka sedan jag bloggade nu, men har inte hänt så mycket i veckan, enda som kanske var intressant var att jag var på halkbanan i måndags och även att vi har fått hur mycket snö som helst.
Men igår så var jag på krogen för första gången. Åt först mat på kicks vid fem, hade ätit klart runt sjutiden, gick till coop en sväng innan vi gick hem till Joel och Amanda. Men när det börja komma väldigt många dit så smet jag, Albin, Hanna, Johanna och Olivia till Leon. Fick skjuts ner till krogen vid tio. Pappa kom och hämtade mig vid tvåtiden. Skjutsade även hem Albin och Frida. Somnade i princip så fort jag kom hem.
I morse vaknade jag vid tiotiden och sedan dess så har jag ätit frukost och sedan städade jag faktiskt mitt rum. Just nu sitter jag och kollar runt på lite olika kläder sidor och funderar på om jag ska beställa något.
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0