www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Torsdag

Denna vecka har vi knappt haft några lektioner och börjat sent och slutat tidigt varenda dag, men det har varit rätt skönt då jag har haft tid till att plugga körkort och börjat läsa min bok som vi ska ha till en skoluppgift.
Idag har vi inte alls behövt gå till skolan om vi inte ville, men eftersom jag hade körlektion så fick jag åka ner till Ljusdal ändå. Men åkte hem igen efter, så nu har just lyssnat färdigt på en p3 dokumentär och ska börja svara på frågor till den och skicka in.
Annars denna vecka så har vi haft friluftsdag, åkte till Kajvall. Åkte madrass fram tills det vart lunch, efter det så satt vi vid elden och väntade på bussen. Körde fast i diket och fick vänta på att en annan buss skulle komma och hämta oss, men kom iallfall hem vid två, halv tre. Igår så hade vi endast historia och ett matteprov.
Snart är det även sportlov, går nästa vecka och sedan så får vi en veckas ledighet. Rätt så skönt, även fast det inte är så otroligt jobbigt i skolan just nu så är det ju alltid skönt att vara ledig.
Men nu måste jag skriva klart hemuppgiften och skicka in den eftersom den ska vara inskickad innan fyra.
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo