www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Överraskning

I torsdags var vi som sagt lediga och jag passade på att plugga lite. Sen var det fredag, hade endast textkommunikation men eftersom min buss inte kom förens tio över ett så stannade jag kvar och kollade på en dokumentär om krigsfotografen Tim Hetherington med de som har foto.

När jag kom hem så hoppade jag in i duschen, och när jag hade duschat klar så hade mamma, pappa och olle kommit hem ifrån Hudik där dom hade hämtat min telefon samt köpt Marabou Japp. Som för övrigt faktiskt var riktigt god. Vid strax efter halv sju så gick jag ner till Jannika eftersom hon skulle bjuda mig, Olina och Johan på mat. Men när jag kom ner och gick in i köket så hoppade flera personer fram och skrek grattis. Dom hade alltså fixat en överraskningsfest som sen födelsedags present åt mig, och jag blev verkligen överraskad. Men det var otroligt roligt och det var en av de bästa födelsedagspresenterna jag någonsin fått. Gick hem runt två och somnade nästan direkt när jag la mig. Vaknade rätt tidigt i morse och kunde inte somna om så gick ner och la mig i soffan och kollade lite på tv innan jag gick upp och tog en macka. Annars så har jag inte gjort något särskilt idag. Men min helg har hittills varit riktigt bra iallfall.

Imorgon ska jag ta och plugga repliker men annars vet jag inte riktigt vad jag ska göra och på måndag ska jag köra halkbanan. 

 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo