www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Lucifer

Kollade runt lite på youtube i väntan på att TheHillywoodshows nya video ska komma upp och hamnade på en trailer för en serie som heter Lucifer. Trodde först det var en film som skulle komma ut nästa år, så sökte upp det på google och då visade det sig att det var en ny serie som skulle börja nästa år. Tyckte den verkade otroligt bra, så nu hoppas jag att när den väl kommer att den kommer vara så bra som jag hoppas.
 

Hudikkalaset

Vid tjugo i fem åkte jag, jannika och linn med bussen till hudik för att gå på hudikkalaset. Fick se Magnus Uggla, som var helt fantstisk, stog och trängdes längst fram till Tjuvjakt och hade en mysig avskutning med Engmans Kapell på stora scen. Vid ett spelade segertåget, och tjugo över två gick bussen hem.
 

23 Juli

Var ett tag sedan jag bloggade nu,men sen sist jag bloggade så har jag hunnot till både Gävle och Sundsvall. Varit på krogen med Sandra för första gången, varit mitt ute i järvsö skogarna på något kallat Gläntan och fått sommarjobb. Hade en mysig söndag hos Olina med Jannika mes pizzabak, jaczzi mys och en trip runt i fäla.
Och nu på lördag så har jag tagit ledigt från jobbet för att åka med Linn och Jannika till hudikkalaset.
Har även hittat en ny superbra låt som ni alla borde lyssna på Holiday Sun
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0