www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Tumblr

Om ni letar en bra tumblr så behöver ni inte leta längre, klicka bara på bilden :))
 

If you think this has a happy ending, you haven’t been paying attention.

Känns inte alls som om att det är sommarlov. Känns mest som om man går och väntar på att en helt vanlig helg ska ta slut. Men iallfall, i torsdags åkte jag och Linn till Hudik, på fredagen var jag med Sandra och kollade på fotboll innan vi åkte till kolsvedja. I lördags så var jag med Linn igen, åkte ner och åt glass och köpte godis innan vi åkte hem igen. Åkte sedan ner igen och hämtade upp Moa och Erica. Vid elva hade jag lovat att skjutsa hem Linns föräldrar så gjorde de, åkte sedan till järnvägs och var där tills dom stängde. När jag kom hem bestämde jag mig för att kolla klart på nionde säsongen av spn så somnade inte förens efter fem.
Idag har jag inte gjort särskilt mycket. Var nyss upp till sjövika men det var alldeles för kallt för att bada.
Annars då? Har firat midsommar med familj och vänner, haft en supermysig kväll på stranden med Jannika, Olina och Johan då vi grillade och så har kollat på så många spn avsnitt så det räcker och blir över.
 
 

Have courage and be kind

Har just kollat klart på den nya Cinderella filmen. Den var faktiskt riktigt bra så. Det var absolut inte något nytt med den, den kunde i princip varit orginalfilmen. Men jag tröttnar aldrig på att kolla på askungenfilmer, och jag älskar att dom håller på att göra om de flesta Disneyfilmer till vanliga otecknade filmer.
 
Strong - Sonna Rele
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0