www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

The Breakfast Club

Har just kollat klart på The Breakfast Club. Har funderat på att se den länge, men har inte gjort det. Men vet ni vad, det är nu officiellt en av mina favoritfilmer. Den var så otroligt bra och rolig, och om ni inte sedd den förr så tycker jag verkligen ni borde se den. Det är absolut värt det
.
 
 
 
 
 
 

21 Mars

Var ett tag sedan jag bloggade. Sedan jag började skolan igen så har det väl inte hänt så himla mycket, förutom att vår klass fick ett stipendium på 100.000 kr till vår tidning som vi håller på med. Förra fredagen så hade vi vår föreställning Vad är Sverige, som faktiskt vart väldigt bra med tanke på att vi inte hade övat på några veckor.
Har även varit i stugan där jag tog årets första dopp då jag råkade ramla i.
Det börjar äntligen bli varmt igen, även fast jag tycker om vintern så är det väldigt skönt nu när det börjar gå mot vår och man inte behöver ha en massa kläder på sig.
Men annars här väl det egentligen inte hänt så mycket mer spännande som jag kan skriva om.
 

+

Imorgon börjar skolan igen. Men har haft ett väldigt bra sportlov i alla fall. Förra helgen var bi ut på isen en sväng, på söndagen fyllde Tove 15 så då firade vi henne. I tisdags så var jag med Sandra, vi spelade monopol med Nathalie och hennes pojkvän innan mamma kom och hämtade mig, på Onsdag så skulle Tove fixa naglarna så då passade vi även på att äta mat nere på Ljusdal. På torsdagen kom Linn hit och var här hela dagen. I fredags så åkte resten av familjen till Helena efter mamma slutat jobba, så jag fördrev tiden med att kolla på Incetion, som för övrigt är så otroligt bra, men hatarhatarhatar slutet. Vid strax i åtta gick jag ner till Jannika eftersom vi hade planerat att ha fest. Kom hem vid fyra och sova till ett ungefär. Senare på lördags kvällen så åkte vi ner och köpte godis och sallad. Tittade på melodifestivalen och sedan på Gone in 60 seconds. I dag så klev jag upp vid tolv, åt frukost och följde sedan med ut en sväng.
Jag har även hunnit läsa klart andra delen i The Mortal Instruments serien, så det enda som är bra med att vi börjar skolan imorgon är att jag kan kolla om dom har tredje boken inne. 
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0