www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

We are out, we move on to a place we know we belong

Har inte bloggat på ett tag, menmen, kan börja med vad jag gjorde på valborg. Var till Olina och åt en jättegod trerätters middag som hon och Johan hade lagat, spelade spel och hade det trevligt. Sen på lördagkväll gick jag och Jannika på krogen och kan lugnt säga att det var det roligaste jag gjort på länge.
I måndags kväll kom det utbytesstudenter från Turkiet och Spanien. Så har haft två från Spanien som bott här hemma hela veckan. Hela veckan har faktiskt varit otroligt bra och det var riktigt tråkigt när dom åkte hem i fredags, grät till och med haha.
Men vid halv nio på kvällen gick jag ner till Jannika för förfest, var bara Henke där då, men Hannes, Micke och Frida kom vid nio. Pappa kom och hämtade oss alla vid halv elva och skjutsade oss till järnvägs där vi blev kvar tills det stängde.
I går så fick jag äntligen sova ut, vaknade vi strax över elva någon gång, och vid två åkte jag ner till Ljusdal för att vara med Sandra, fikade på finess och åt lite senare en french hotdog på Statoil. Annars gjorde vi inte så mycket, körde mest runt. Kom hem vid strax i sju, åt mat och packade sedan badkläderna, åkte ner och plockade upp Jannika innan vi följde med Joen och Hannes hem till Joen för att bada bubbel. När vi hade badat klart och gjort oss iordning skjutsade jag dom till krogen, blev kvar där till någon gång efter ett då jag skjutsade hem Henke innan jag åkte hem och la mig.
Idag så har jag inte gjort så mycket, ska snart skjutsa Jannika till riskettan och efter det ska jag kolla på förra veckans avsnitt av Geordie Shore. Har även hittat en ny låt som är superbra, Rule the World - Galavant.
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo