www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

“Fairy tales are more than true: not because they tell us that dragons exist, but because they tell us that dragons can be beaten.”

I fredags så slutade vi som vanligt tio i tolv, gick och åt mat, eftersom det var pizza, innan vi åkte hem. När jag kom hem satte jag mig och skrev engelskan eftersom den skulle vara klar då, och det kändes bäst att få det överstökat så jag slapp ha den kvar. Senare så bakade jag en specialkladdkak med karameliserad mjölk och mörk choklad eftersom det var kladdkakans dag på lördag. Kollade på idol och väntade på att klockan skulle bli tolv eftrsom jag hade lovat att hämta först Anders och Ida och sedan även Tove och Julia då. 
Igår vaknade jag vid tio, åt frukost och hjälpte sedan till med att bära in ved och pellets. Vid kvart i sex skjutsade jag Anders, Ida och två till till föne. När jag kom hem gjorde vi i ordning kladdkakan och sen kollade jag, mamma och pappa på den nyaste Terminator filmen, som för övrigt var riktigt bra. Vid niotiden frågade Sandra om jag had elust att vara med henne, så hoppade in i duchen och vid strax i tio åkte jag ner till ljusdal. 
Efter vi hade varit på statoil och köpt korv så åkte vi hem till Vilgot och var där ett tag tills alla dom skulle ut på krogen. Följde med dit, men efter vi hade varit där i cirkus två sekunder tyckte dom det var för lite folk så vi gick till Kicks och var där tills dom stängde vid ett då vi gick tillbaka till järnvägs. Efter det så åkte jag, Sandra, Moa, Emil och Vilgot runt med bilen först i ljusdal och sedan var vi och utforskade små grusvägar till ungefär halv fem. Så efter jag skjutsat hem dom så åkte jag själv hem och somnade rätt så fort.
Idag vaknade jag vid ett, så har inte hunnit med så mycket mer än att säga grattis till Pappa eftersom det är farsdag och ätit lunch. Så nu ska jag väl bara lyssna på musik och kolla runt lite på datorn i väntan på Geordie Shore ikväll.
Till veckan går vi bara fyra dagar i skolan eftersom vi har öppet hus på torsdag och behöver vara i skolan från nio på morgonen till nio på kvällen för att först förbereda allt och sedan ha öppethus för alla nior, så på fredagen är vi komplediga vilket är rätt härligt.
Har inte tagit en enda bild denna vecka så ni får några quotes och fina bilder som jag hittade på tumblr istället.
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo