www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Peter Pan—that's what they call me. I promise that you'll never be lonely.

Sitter och kollar på Peter Pan och skriver anteckningar till en engelska uppgift vi har imorgon i väntan på att gå ut och kolla på månen. Hade från början tänkt ställa klockan men kan ändå aldrig somna i tid så det spelar inte så stor roll om jag går och lägger mig eller inte.

The scorch trials.

Var och kollade på nya Maze Runner filmern igår. Den var faktiskt riktigt bra, dock väldigt olik boken men domhade gjort det väldigt bra ändå. Men tror ändå sista filmen kommer vara bästa, och jag hoppas verkligen inte dom delar upp den i två. För tror den skulle bli mycket bättre om dom bara gjorde en film, och jag hoppas även att dom gör trede filmen mer lik boken, för vill verkligen se vissa delar från boken i film.

 
 
 
 

Vakna era pissråttor, det är bästa dagen!

Sorry, har verkligen blivit cp dålig på att blogga om min vardag. Så ska försöka göra det en gång i veckan iallafall från och med nästa vecka. Så nu får ni ett till inlägg med ett collage av bilder jag har samlat på mig under de senaste veckorna. Som för övrigt inte är så många då jag suger på att ta kort nu förtiden. Måste börja bli bättre på det!
 
 
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0