www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Luna

Eftersom det var helt molnfritt ute i går kväll och månen var i stort sett full så tänkte jag testa om jag kunde få till någon bra bild. Bilderna vart väl helt okej, men tyvärr så hade jag alldeles för lite zoom. Hade varit så kul att kunnat komma lite närmre. Så tänkte att jag skulle höra med lärarna på media om jag skulle kunna få låna ett objektiv med längre zoom i helgen och isåfall hoppas på klart väder.
 
 

Bakabakabaka

Idag hade vi en extra lovdag (studiedag egentligen menmen) så i morse klev jag upp vid halv tio för att följa med mamma ner och handla eftersom jag hade lovat att baka till Olles födelsedag som är imorgon. 
Kom hem vid tolvtiden och började baka på direkten och har bakat konstant sedan dess fram till sju, förutom några korta avbrott för lunch, middag och skjutsa Olle till skogsta. 
Testade lite nya recept och tyckte faktiskt det vart riktigt bra, så nu är det bara tårtorna som saknas. Men dom ska mamma baka imorgon under dagen.
 

Fjärde april

Mräkte att det var över tre veckor sedan jag skrev sist, sånt som händer. Men efter sportlovet, som var riktigt bra, så gick vi två veckor i skolan innan det blev påsk och dags för lov igen. Hade endast en lektion på skärtorsdagen vilket var riktigt skönt. På långfredagen gjorde jag inte särskilt mycket under dagen, men på kvällen kom några hit och vi hade tacosmys. På påskaftonen så följde jag med Sandra ut på järnvägs, och det var riktigt roligt och det var faktiskt många som var ute vilket jag inte trodde det skulle vara. Resten av lovet har jag faktiskt inte gjort något speciellt. Träffat en av våra kusiner från stockholm  och hans familj som vi inte träffat på flera år, tagit en cykeltur med Jannika när vädret var på topp, varit med Linn under en kväll och sedan har jag mest bara tagit det lugnt, kollat på serier och försökt hittat någon bra bok att läsa.
Har även hunnit varit på en Tjuvjaktsspelning, eftersom Näääk & Nimo ställde in i sista sekund men istället kommer till Järnvägs på studenten så fixade dom så att Tjuvjakt kom istället. Vilket inte gjorde mig någonting om jag ska vara ärlig så jag tycker om Tjuvjakts musik väldigt mycket.
 
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0