www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

10 favoriter

SMINKPRODUKT

Har faktiskt ingen favorit sminkprodukt

APP

Tumblr & Vsco

SERIE

Måste nog säga The Shannara Chronicles 

PODD

Mathilda & Andreas blogcast

PLAGG

Det är nog mina mjukisbyxor, använder dom i princip varje dag.

MAT

Tacos är en stor favorit just nu

GODIS

Vet faktiskt inte, tycket mer om chips än godis

FÄRG

Svart

 

DRYCK

Apelsin juice

BLOGG

Andrea, Mathilda och Mariel

Serietips

Supernatural, som jag alltid tjatar om känns det som.
Men iallfall, om du nu ändå inte har börjar kollat på denna fantastiska serie tycker jag verkligen du borde ta tag i det nu med en gång.
Serien handlar om Dean och Sam som till en början försöker leta reda på sin pappa som försvunnit när han var ute på ett uppdrag och längst vägen letar dom även monster som dom kan jag och döda. 
Serien har hållit på sedan 2005 och just nu är dom inne på sin elfte säsong, så om du har några timmar över är det bara att börja kolla.
 
The 100 handlar om 100 kriminella barn/ungdomar som från ett rymdskepp blir ner skickade till jorden för att ta reda på om den är beboelig igen då den för flera årtionden sedan blev förstörd av atombomber och därav obeboelig.
Faktiskt en riktigt bra serie, och den har ännu bara kommit ut med två hela säsonger och endast tre avsnitt av den tredje säsongen har hunnit kommit ut än så länge, så det är inte alls mycket att kolla ikapp på heller.
 
Denna serie började jag faktiskt kolla på i helgen, men eftersom det bara kommit ut sex avsnitt än så länge så har jag redan kollat klart på som och väntar på att nästa avsnitt ska komma ut nu i veckan.
The Shannara Chrinicles handlar framförallt om att Wil, Amberle och Eretria måste utföra ett uppdrag för att försöka stoppa att alla demoner som varit inlåsta så länge inte ska slippa ut.
Plus att Austin Butler spelar en av huvudrollerna, och vem tackar nej till att kolla lite på honom?
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0