www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Enjoy it because it's happening.

Har faktiskt hunnit med rätt mycket sedan sist. Skolan har dragit igång igen, har hunnit varit i hudik två fredagar i rad, fyllt år, haft tacokväll i Hudik med Jannika och fikat rätt mycket. Har även åkt skidor för första gången detta år med Linn. Är inte helt hundra på om jag faktiskt åkte förra året, så kan ha varit två år sedan sist jag åkte. Men det var himla kul iallfall. 
I fredags gjorde jag inget särskilt, var hemma och kollade på serier mest hela kvällen med undantag att hämta och skjutsa Tove och Julia. 
Igår så var jag ut på Järnvägs och det var faktiskt riktigt roligt. Åkte hem till Carro vid niotiden, gick till Järnvägs ungefär en timme senare och blev kvar där till strx efter tre då Henke skjutsade hem mig. 
Idag vaknade jag runt halv tio tiden, gick upp och åt upp min pizza som jag hade kvar sedan dagen innan och sen har jag både hunnit med att städat, hängt tvätten och fixat lunchen. Så nu ska jag bara ta och mysa ner mig i sängen och fortsätta kolla på The 100 innan jag ska gå och lägga mig.
 

We keep this love in a photograph.

Kollade egenom bilder som jag har sparat på datorn, och herregud säger jag bara. Var så mycket bättre på att fota förut och ångrar så mycket att jag inte fotar mer på de saker jag gör nu. Så såhär 22 dagar senare så har jag kommit på ett nyårslöfte. Jag ska börja ta mer bilder. Jag ska börja ta kort varje gång jag gör någonting för tycker det är så roligt att sitta och kolla på gamla bilder.
 
 

19

Ett år kvar till 20, sjukt.
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0