www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Rosehills och Hudikkalaset

​I torsdags så var jag hos min moster i Edsbyn under dagen då vi firade Morfar som fyllde 65. Vid fem tiden så åkte jag hem med Anders och Ida för att senare åka ner till Rosehills med Linn. Hade en supermysig dag och det som gjorde dagen ännu bättre vad att Jag och Jannika vann Hudikkalasets instagramtävling och fick två tvådagarsbiljetter.

Så igår vid halv sju så tog Jag och Carro bussen till Hudik, som förövrigt inte hade någon AC så svettades halvt ihjäl. Mötte upp Jannika vid stationen och så fick vi skjuts till Köpmanberget där Hudikkalaset håller till. Hade en superrolig kväll och alldeles strax ska jag ta bussen till Hudik igen för dag nummer två.

 

Summer feelings

Ska börja detta inlägg med att fråga mig själv om hur dum jag är??! Jack Moy & Glöden spelade alltså i Hudik förra helgen, och jag missade alltså det? Har försökt hålla koll på vart dom spelar för har verkligen velat gå på en av deras spelningar men dom har alltid varit i städer långt borta. Men nu när dom spelar i Hudik som inte ens ligger en 1h bort med bil SÅ MISSAR JAG DET!!  Fick iallfall en Retweet av dom när jag tweetade och grinade om att jag missade dom haha.

Men utöver det så har det varit en bra vecka. Varit på sommartorsdag på Rosehills och lyssnat på musik, letat reda på Hudikkalasbilen och tagit en bild med den för att försöka vinna två biljetter till Hudikkalaset som är nu till helgen. Ska tillägga att vi åkte runt med ca 40 ballonger i min lilla bil och har nog aldrig sett så många folk som pekat, glott och sett så glad ut som då. På fredagskvällen åkte jag till Fäla för att kolla på Engmans Kapell med Olina och Johan. Efter det så följde jag med och spelade lite brännboll och Hint med Olinas släkt och familj innan jag åkte hem och la mig. I går så gick jag upp vid niotiden, duschade och åkte sedan till Hölick och badade i havet. Senare på kvällen var vi kvar på cruisingen och jag och Jannika gick runt och försökte hitta någon vi kunde få åka med utan resultat. Idag så åkte vi upp till Sjövika där det faktiskt var riktigt varmt i vattnet. Sen vi kom hem därifrån så har jag mest bara legat och lyssnat på musik.

Monday

Förra veckan så fick jag min nya mobil som inte skulle komma förens den här veckan egentligen, men klagar absolut inte. Så nu är det roligt att fota igen då kameran är otroligt bra, så nu har jag bra bilder jag kan ladda upp. 
Så den senaste veckan har jag hunnit med rätt mycket. Varit i stugan, jobbat, haft picknik, varit på stranden och ätit pizza. Sist men inte minst så har jag även varit på min farbrors fru 50års fest, hade det supermysigt och dom hade gjort allt så himla fint, så det blev verkligen en lyckad kväll.
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0