www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Höstlov

Har äntligen fått höstlov, även fast det verkligen inte känns som det. I fredags slutade vi typ halv ett, så jag och Jannika tog tio över ett bussem hem. När jag kom hem så tittade jag en stund på tv tills mamma kom hem. Då följde jag med henne ner till ljusdal och bestämde tapeter till mitt rum, köpte mat och handlade. Åt direkt nät vi kom hem och sen kollade jag på idol. Orkade inte kolla klart, så sartade en film och gick sedan och la mig.
Igår så vaknade jag vid halv tio, gick och duschade, åt frukost och sminkade mig. Satt mig sedan vid datorn och skrev det här inlägget, som jag nu ändrar eftersom jag inte orkar göra ett nytt som de står hur lite som helst i.
Gick ner till Jannika vid tjugo i tolv och vi åkte ner till ljusdal och tog tåget till Gävle. Kom fram vid två, gick och hämtade ut biljetterna och gick en stund i affärer. Vid tre började bion och eftersom den var väldigt kort så var den slut redan 20 över fyra. Vi hade tänkt gå runt i mer affärer då, men dom stänge tydligen fem, så vi hann inte köpa någonting. Vår tåg skulle inte gå förrns tio över nio, så vi gick runt, träffade Anthony, åt på donken, gick runt på lite småvägar innan vi åkte hem. Kom hem vid elva och fick då hämtning av Jannikas mamma.
Idag så sov jag till halv tolv, gick upp och åt frukost och satt sen och spelade något spel. Efter lunchen så var jag med Linn som alldeles nyss gick hem och det var därför jag hamnade här.
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0