www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Vi lever genom minnena än

Hejhej, sitter här och försöker komma på hur jag ska avsluta min svenska uppsats. Har suttit och skrivit på den sedan Top model slutade, och jag har faktiskt varit duktig och inte gjort något annat. Mest för att den ska in i morgon. Är så otroligt dåligt med läxor, prov och uppsatser. Skjuter upp allt till sista dagen och snabbar mig att göra klart det så det blir lite halvbra gjort.
Men iallafall, idag så började skoldagen med matte, vi satt bara och diskuterade om vår matte lärare, fick sluta tidigare. Hade klassråd, digitalt skapande, lunch och sist engelska. På engelskan så skulle vi vara två och två och komma på ett litet manus som vi ska spela upp på torsdag. Saksamma, vi slutade halv två, jag och jannika gick till gärdeåsen och väntade på bussen. Kom hem vid halv tre kanske, gjorde eld, fixade mellanmål och satte mig sedan framför tvn och kollade på Top model. När det var klart satte jag mig vid datorn för att bli klar med svenskan, som nu sbart är klart. Hur skönt som helst.
Tyvärr så har jag inte några bilder efetersom jag aldrig tar några bilder, och att de inte är särskilt roligt att ta bilder i skolan. Så istället får ni några bilder på snygga killar.
Say something
Replay
Of the night
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0