www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Inatt ska ingen kunna rädda oss

Sorry att jag inte har skrivit på ett tag, men har haft fullt upp. Har inte haft en enda ledig dag dom senaste två veckorna. Har haft rätt mycket att göra. Har haft helg rep och varit i skolan till tio-elva tiden vissa kvällar då vi också hade rep. Och denna vecka som har gått har varit föreställningsveckan, så har inte hunnit blogga något alls. Men det har faktiskt varit riktigt roligt, även fast det var väldigt jobbigt. Igår så hade vi avslutningsfest med alla från sceniskan eftersom det som sagt var över för detta år. Åkte ner till Ljusdal vid fem, köpte pizza och hämtade sedan Ebba, Clara och Melanie innan vi åkte till Po. Åt mat och hade de trevligt, vart att vi inte åkte hem förens vid fyra på morgonen.
I morse vaknade jag vid tio, har inte gjort något särskilt alls idag. Åt min favoritmacka till lunch, baguett med tzatziki, kyckling, fetaost och rödlök. Hade inte tänkt göra något särskilt alls idag, bara vila och njuta av att inte behöva göra något alls.
Något annat jag kanske borde nämna är att jag ÄNTLIGEN tagit körkort. Känns himla skönt. Något annan som också känns skönt att det endast är fyra skoldagar denna vecka.
Ska verkligen försöka bli bättre på att blogga.
Ifall ni har missat så har Medina släppt en ny låt som faktiskt var riktigt bra, ni kan lyssna på den här.
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0