www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

“It's over for me, it doesn't have to be for you. You can keep going.”

I Torsdags var vi i skolan från tio till halv nio på kvällen eftersom vi hade öppethus, beställde upp kebab och åt som middag innan själva öppethus skulle börja vid sex. Eftersom vi hade varit på skolan hela dagen på torsdagen fick vi kompledigt på fredag och fick därav en extra helgdag. Så eftersom vi ändå var lediga passade jag på att baka muffins och sen tog jag och sov middag eftersom jag har varit så otroligt trött på sista tiden. Vid halv sex ringde Jannika och undrade om jag ville följa med henne och Caroline och kolla på hockey i Järvsö vid halv åtta. Så vid sjutiden åkte jag och hämtade Caroline och åkte till Järvsö och Jannika stannade hemma eftersom hon inte mådde så bra. Hockey var väl rätt roligt att kolla på, även fast jag inte förstog så mycket. Någon gång vid halv tio var matchen slut så då skjutsade jag först hem Sofie och Caroline innan jag åkte hem och kollade på idol. 
I går, lördag, så vaknade jag rätt sent, åt lite frukost och sen gjorde jag väl inte så mycket mer. Lyssnade mest på musik. Men runt sju, åtta någon gång frågade Sandra och Frida om jag ville vara med dom. Så vid halv nio kom dom och hämtade mig så åkte vi först till Markus och senare till Vilgot. Kom hem vid halv tre och somnade väl rätt fort.
Idag har jag hunnit med att duscha och sedan har jag faktiskt beställt en studentklänning!! den var till och med 60% rea på den, så om den inte passar så har jag ändå inte lagt ner särskilt mycket på den. Så nu är det bara balklänning kvar då, hahha, kommer aldrig hitta nån.
Och ja, jag vet, jag borde hitta på en annan pose nån gång.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo