www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

♦Be awesome today♦

I onsdags klev jag upp halv sex för att duscha och göra mig i ordning för att vid sju ta bussen mot Stockholm med resten av klassen. Vi kom fram vid elva, gick och chekade in på hotellet innan vi åt lunch. Gick på fotografiska och snare på kvälle gick vi ut och fikade. 
På torsdagen började dagen med att vi åkte till modärna museet, efter det fick vi gå och äta lunch och ha fri tid fram till fem då vi skulle mötas vid dramaten. Fick gå backstage och vid sju kollade vi på Mens - The musical. Trodde först inte att den skulle vara särskilt bra, men den var verkligen jätte bra och tror inte jag skrattat så mycket på en teater förut. Efter det gick vi och åt.
På fredagen så åkte vi på ABBA museet innan vi fick fri tid fram tills bussen gick hem. Det enda jag hittade var ett halsband jag inte ens är säker på om jag kommer använda någon gång. Fem rullade bussen hem, och bussresan hem var faktiskt riktigt rolig. 
Igår så spelade Emil Assergård på järnvägs, så Jag, Jannika och Caroline drog dit vid tio. Jag hade en jättebra kväll som avslutades kring fyra tror jag. 
 
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo