www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

"Vi har tagit studenten fyfan vad vi är bra, det känns som de tre sista åren försvann på tio dar"

​Jag har alltså tagit studenten. Kan knappt fatta det. Men har haft en otroligt bra studentvecka iallfall. Bal på söndagen, norefesten på måndag, mösspåtagning och grillning i stugan på tisdagen, på onsdagen så tog vår klass studentfoton och senare på eftermiddagen var vi och grillade hos en av våra lärare för att sedan gå på beachparty på krogen på kvällen. På torsdagen så hade vi volleyboll turnering och direkt efter det så var större delen av klassen hem till Olina för att fixa vårt flak. 

På fredagen så var det förts champagnefrukost hos Hannes vid sju, och sedan skulle vi hålla igång hela dagen. Kan erkänna att jag gick och la mig och sov ynka 20 minuter mellan studentmottagningen och krogen för var så slut. Men efter det så kom Olina och Johan hem hit innan vi drog till krogen. Stod längst fram på Näääk & Nimo och kan säga att jag var otroligt svettig efter det. Åt kebab och fick sedan med mig några till en lekpark i närheten för att gunga. Sedan kom någon på den otroligt smarta idén med efterfest hos mig eftersom jag har jacuzzi​. Men vi hade ingen skjuts så vid halv fyra tiden började jag och fyra till att gå hem till mig, och för er som inte vet så bor jag lite mindre än en mil från där vi var. Men efter ungefär 2,5h så var vi hemma hos mig, men då var alla så trötta så ingen ville bada så vi gick alla och la oss. Sov inte mer än 3-4 timmar, åt frukost innan jag och pappa skjutsade hem dom tre som sov här.

Men här är iallfall ett hopplock av, för det mesta, mobilbilder från veckan och därav så många selfies. Har många fler bilder på en kamera som min kusin tog men hon har den hemma hos sig, så det får bli ett annat inlägg. Har även haft med mig engångskameror så när jag skickat in dom på framkallning och fått tillbaka fotona så kan jag lägga upp dom också.

 
 
Roses | via Tumblr
Roses | via Tumblr
RSS 2.0