www.katrinarosales.se www.chawo.blogg.se

Nånstans där så finns vår plats

Har inte bloggat på ett tag, men har haft så otroligt mycket i skolan nu på senare tid så har för det mesta bara pluggat, och när jag int pluggat så har jag umgåtts med familj och vänner så har inte riktigt haft tid att blogga.
Men nu har jag knappt något att plugga till. Ska redovisa gymnasiearbetet nästa fredag och hålla ett högtidstal på svenskan nästa torsdag, sedan är jag helt och håller klar med alla uppgifter i skolan. Det är så otroligt sjukt att tänka på att om en månad så har jag tagit studenten. Jag kommer alltså aldrig mer behöva gå i skolan om en månad. Är både glad och ledsen över det. Visst ska det bli skönt att sluta, men har haft det så otroligt bra dom här tre senaste åren så jag hade faktiskt inte gråtit av ett skolår till. För även om allt plugg kan vara otroligt jobbigt så är det ändå väldigt skönt att ha skolan att gå till. Man vet hur vardagen kommer se ut och du kan träffa dina vänner varje dag. Men å andra sidan så kommer det bli roligt, om än lite läskigt, att ge sig ut i "vuxenlivet" och få bilda sitt eget liv och kunna göra precis vad du vill.
Men iallfall, nog om det, som sagt så var det ju ett tag sedan jag bloggade sist och orkar verkligen inte skriva vad jag gjort varje dag, så lägger in en massa bilder istället som ni kan kolla egenom.
 
 
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

RSS 2.0
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo